Wie?

 

Tanja van Haarst

“In mijn jarenlange ervaring in senior lijn- en programmamanagement rollen heb ik gezien dat de ambities binnen organisaties vaak hoog zijn. En de initiatieven volop aanwezig. De samenhang mist echter met regelmaat. En de ontwikkeling gebeurt vaak in grootschalige programma’s, naast het reguliere werk op managementniveau. En veelal op inhoud of proces. Dat kan anders én effectiever.

Vanuit de diepe wens de wereld een beetje kleurrijker, begripsvoller en effectiever achter te laten dan dat ik zelf nu vaak ervaar – geloof ik in de kracht van contact en cohesie. In de maatschappij. En binnen menig organisatie. De kracht van contact als fundament voor commitment en cohesie – de basis van waaruit je als organisatie kunt groeien, ontwikkelen, verbeteren en veranderen.

Wanneer je heel even contact maakt, ontstaat er ruimte om te zijn. En van daaruit ook ruimte voor inhoud, ruimte om samen te werken. En te leven. “

 

 

Samen

Vragen, opmerkingen of suggesties? Vul het contactformulier in, mail ons op info@peopleoffpapers.com of bel direct. We horen graag van je!