WAT?

Hoewel People Off Papers maatwerk levert en ook tijdens de samenwerking blijft intunen op de actuele vragen en dynamiek, maken we dingen ook graag makkelijk & overzichtelijk. We hebben dan ook een drietal standaardproducten ontwikkeld: 

Ontdekken

Ontdekken & Ontwikkelen

Ontdekken, Ontwikkelen & Onthouden

Ontdekken

In een aantal weken maak je kennis met People Off Papers en People Off Papers met jou. Aan de hand van onder meer 1-op-1 gesprekken, eigen ervaringen op de werkvloer en documentatie maakt People Off Papers een analyse op de thematiek en kansen binnen de organisatie. Gedurende deze periode komen er ook in een vaste cadans, luchtige incentives om contact te stimuleren. Uitnodigend, laagdrempelig en verbindend.

 

Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen, van hoger management tot diep in de organisatie. Ter afsluiting zal People Off Papers een terugkoppeling, inclusief toekomstgericht advies, opleveren.

.

Ontdekken & Ontwikkelen

In dit programma gaan we met elkaar op reis. We ontdekken niet alleen de thematiek en kansen binnen de organisatie – we stropen ook de mouwen op en gaan er mee aan de slag. Op de harde kant – de organisatorische kansen. Én op de zachte kant – gedrag en omgang. We gaan aan de slag vanuit zachte kracht.

Naast de luchtige incentives om contact te stimuleren worden er ook – in themagerichte blokken binnen de werkcontext – handvatten aangereikt om door te ontwikkelen op de zachte kracht. Van leren hoe je complimenten kunt geven en ontvangen, tot bewustwording van gedrag. Van het leren open vragen te stellen tot en met je wensen en verwachtingen onder woorden brengen. Volledig maatwerk, passend bij de thematiek en dynamiek die zich voordoet.

En waar dat meerwaarde biedt, creëren we passende ruimte voor verdere verdieping buiten de normale werkomgeving in samenwerking met door People Off Papers ervaren experts.

Ontdekken, Ontwikkelen & Onthouden

Hier gaan we met elkaar op reis én we borgen een zorgvuldige landing. Na Ontdekken en Ontwikkelen sluiten we af met een train-de-trainer periode. Zodat de organisatie rustig kan landen en zelf verder kan reizen, wanneer People Off Papers weer doorvliegt.